2024-02-07
💁🏻♀️💁🏻♂️推介一间我哋好钟意帮衬嘅面包舖👉🏻👉🏻新加坡过江龙面包店~~~ Baker Talent 新加坡面包达人🍞呢间面包舖经常推出创新口味嘅产品架⋯有面包. 蛋糕. 蛋挞.饮品⋯⋯ 🎂 🥯我哋今次买咗🛍️招牌葡挞✨浓厚奶油味道, 外层金黄酥皮, 内层蛋心松软细致,甜度适中,不会太甜,非常顺口〰️芝士肉松大包✨金黄色大大个,好吸引呀,芝士+肉松, 松软弹牙,好有层次感〰️自家制咖啡✨口感浓郁香醇,咖啡&牛奶比例好平衡,好有港式嘅味道〰️自家制冷泡茶(四季春拼配冷泡茶)✨茶甘醇顺口,带有淡淡花香,解渴一流〰️门市分店📍荃湾沙咀道211号地下(近荃新天地一期)📍元朗寿富街 33号好利洋楼地下J铺📍深水埗东京街12号丽阁商场地下G03舖📍深水埗长沙湾道158号协兴大厦地下📍新蒲岗太子道东638号MIKIKl商场一楼116A📍沙田沥源街6号沥源广场2楼206号舖@bakertalenthk #面包控 #蛋挞控 #kol #早餐的日常 #下午茶 #奶茶控 #baker #talent #轻食 #香港美食 #yummy #新加坡 #为何深宵总是饿 #hk
我哋今次买咗🛍️
招牌葡挞
芝士肉松大包
自家制咖啡
✨口感浓郁香醇,咖啡&牛奶比例好平衡,好有港式嘅味道〰️
自家制冷泡茶(四季春拼配冷泡
茶)
✨茶甘醇顺口,带有淡淡花香,解渴一流〰️
门市分店
📍荃湾沙咀道211号地下(近荃新天地一期)
📍元朗寿富街 33号好利洋楼地下J铺
📍深水埗东京街12号丽阁商场地下G03舖