2022-03-24
平时我都唔太钟意打边炉😌因为打完边炉成身都有阵边炉味😆咁当然我唔唔厌去食啦。。间唔史打边炉都几好。。而呢间边炉我都几钟意。。环境虽然黑咗少少。。但啲嘢食嘅质素都几好。。佢仲有个自助区。。个鱼皮好好食😋食到停唔到口👍🏼👍🏼呢间事必要订位。。冇得即兴。。同埋佢门口长期都有好多人。。但唔知喺度等乜㗎。。订咗位就一定有食👍🏼👍🏼仲有佢可以叫埋珍珠奶茶。。同埋啲台式饮品添😋😋..📍 凑凑火锅‧茶憩尖沙咀梳士巴利道18号Victoria Dockside K11 Musea6楼608-609号舖..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongk
因为打完边炉成身都有阵边炉味😆
咁当然我唔唔厌去食啦。。
间唔史打边炉都几好。。
而呢间边炉我都几钟意。。环境虽然黑咗少少。。
但啲嘢食嘅质素都几好。。
佢仲有个自助区。。个鱼皮好好食😋
食到停唔到口👍🏼👍🏼
呢间事必要订位。。冇得即兴。。
同埋佢门口长期都有好多人。。
但唔知喺度等乜㗎。。订咗位就一定有食👍🏼👍🏼
仲有佢可以叫埋珍珠奶茶。。同埋啲台式饮品添😋😋
📍 凑凑火锅‧茶憩
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#coucouhotpot#coucouhotpothk#hkrestaurants#tstfood#k11musea#k11museafood#尖沙咀美食#k11美食#凑凑火锅