2024-07-06
19077 浏览
由一年前就想食 去咗2次东京2次台北 都食唔到🥲等到佢开嚟香港 又一路都book唔到终于终于都食到🙂↕️ 1330去到排队 途中个职员会系到叫人唔好等 但系!!! 要有一颗好强烈想食饭嘅心🫡最后等咗40分钟 就有得食比我想像中顺利仲有蓝天白云 ☁️所以心情都几愉快🥰挽肉と米 套餐 $138-现烤牛肉汉堡扒(3件)oh wow 外表好吸引每旧都涨卜卜好靓嘅坑纹 + 滴出嚟嘅肉汁 又真系几好食啖啖肉 好juicy耶🥹但佢就系一块汉堡扒😂极限已经到咗 轮到啲酱料嘅发挥🫡有6款配料+盐+胡椒依啲食完一块之后 仲会有柚子酱同萝卜蓉 最喜欢依个系好清新嘅味道 唔会好酸/一阵草青味 配肉肉很可以耶~~其他就一般般 无乜边个特别有记忆点-现煮白饭(免费添加)少少失望 无乜饭香汉堡扒又唔系好送饭 又无乜酱汁捞饭 所以都唔系食到好多饭😂-味噌汤正常发挥啦🫣-鸡蛋一只免治牛肉薯仔沙律 $35肉嘅比例都几高味道就正正常常啦 唔嗌都无坏~望住海景食饭 以一个set $138嚟讲 可以再战
终于终于都食到🙂↕️ 1330去到排队 途中个职员会系到叫人唔好等 但系!!! 要有一颗好强烈想食饭嘅心🫡最后等咗40分钟 就有得食比我想像中顺利仲有蓝天白云 ☁️所以心情都几愉快🥰 挽肉と米 套餐 $138
-现烤牛肉汉堡扒(3件)
oh wow 外表好吸引每旧都涨卜卜好靓嘅坑纹 + 滴出嚟嘅肉汁 又真系几好食 啖啖肉 好juicy耶🥹但佢就系一块汉堡扒😂极限已经到咗 轮到啲酱料嘅发挥🫡
有6款配料+盐+胡椒依啲
其他就一般般 无乜边个特别有记忆点
-现煮白饭(免费添加)
-味噌汤
正常发挥啦🫣
-鸡蛋一只
免治牛肉薯仔沙律 $35
肉嘅比例都几高味道就正正常常啦 唔嗌都无坏~ 望住海景食饭 以一个set $138嚟讲 可以再战