2024-10-02 139 浏览
今日同老公经过见到Goobne有好多好可爱嘅熊猫🐼仲有一个国庆75周年特别套餐,仲会随机送一只熊猫小摆件,几可爱我地叫左2-3人份量set 2 Couple Set,都饱肚!三重芝士无骨烤鸡,大大份,金黄色嘅外表咬入口超香脆,入面啲肉质仲好嫩滑而且好juicy!烤鸡上面舖满哂芝士粉,深层芝士嘅口感好正,咸咸香香,食唔停口半份铁板海鲜煎饼材料都几丰富,煎得微微焦香,香脆又可口,沾埋酱汁一齐食,烟烟韧韧熊猫香蕉沙冰,好香浓嘅香蕉味道,好清爽另加左一杯Somersby Apple Rita大大杯苹果酒加沙冰,酒精唔会太浓,带有淡淡嘅苹果甜味,烤鸡配酒真系好正,好解渴!餐厅舒适,上菜速度快,餐厅店员服务态度好友善

熊猫香蕉沙冰,好香浓嘅香蕉味道,好清爽

餐厅舒适,上菜速度快,餐厅店员服务态度好友善