2015-07-31 994 浏览
职员全部都好好礼貌,又会主动加水。二人晚餐$188 餐牌内的选择都够:小食拣咗 1.泰式鳯爪,呢个有啲太辣,不过都勉强食到,饮多杯水啦唯有。2.泰式鱼饼四件,呢个好好食,唔系急冻个啲扁嘅鱼饼,系似手打鱼蛋嘅鱼饼,呢个正价好似都唔平。小菜拣咗 马拉盏炒通菜,呢个略嫌细份同埋得啲茎冇乜叶,可能几枱都嗌咗,分𩠌个时分得唔均。饭拣咗 越式菠萝炒饭,同泰式唔同食法,呢个清清地唔错,有生菜鸡肉,比起泰式嘅花生提子冇咁重口味。仲有一个黄咖喱鸡农夫包,有得拣猪牛鸡,牛好似系牛腩。个包好大份,但系咖喱比较杰有啲似咖喱膏,就咁食有啲干得济,所以问咗职员拎少少咖喱汁来送包。另外叫咗杯 椰汁沙冰$24,全晚最正就系佢,因为一望就知落足料,食到最尾甜品送来嘅时候都未溶哂,饮落劲重椰子味超正!(系金X都有嗌过,但系一上来杯野已经变水,一啲都唔似沙冰,摆一阵已经变返椰汁,味道都唔太出色)开头以为咖喱包可以捞蒜蓉包所以嗌埋,跟餐嗌$15三件,好脆好够味。送嘅甜品系南瓜糕,有啲南瓜粒,不过好实同冇味。因为我唔食南瓜所以嗌咗份泰式千层糕$13三件,原来系热嘅,即叫即蒸。总结:埋单$240,一至五免加一,会因为杯沙冰再来食
职员全部都好好礼貌,又会主动加水。

二人晚餐$188 餐牌内的选择都够:

送嘅甜品系南瓜糕,有啲南瓜粒,不过好实同冇味。

总结:埋单$240,一至五免加一,会因为杯沙冰再来食!
黄咖喱农夫包
椰汁沙冰