2024-12-19 95 浏览
天气开始冻,想食啲暖笠笠嘅嘢,又唔想就咁打边炉,就同老公拣咗嚟呢度食烤鱼。餐厅都算阔落,而且好多梳化位,坐得舒服又食得开心。因为我唔食得辣🙈店员推介蕃茄汤底🍅再拣咗肉质比较厚实嘅鲈鱼。果然无拣错,蕃茄汤底浓郁,原条烤鱼香口得嚟鲜甜嫩滑,索晒蕃茄汁好好食,加埋薯仔、莲藕、娃娃菜、魔芋爽等配料,同时丰富味觉同视觉😍我哋仲另外叫咗配料:手切鲜封门牛柳,松软肉味浓;虎虾大小适中,好建议大家点埋宽粉,烟烟韧韧好有咬口,挂满汤汁超好食👍🏼串烧方面我哋叫咗烧五花腩,香口惹味,五惹腩厚薄适中,入口一啲都唔鞋,我食完2串仲要再encore😍 盐烧牛舌芯 入口松软好juicy,加少少柠檬汁可以带出肉味👍🏼加埋私心最爱 烧菠萝,真系好满足。要提一提佢哋嘅饮品,大大杯超抵饮又解腻👍🏼最后一定要试埋 桂花蜜四川冰粉,冰冰凉凉,淋上桂花蜜,加埋花生、山楂同提子干,清甜解腻,好完美嘅一餐❤️