餐厅: 魚吧
资讯:

2024-12-16 826 浏览
一上枱就有啲面包同埋面包脆片 平时麻麻哋钟意食,因为佢哋上菜比较慢,所以唔食饭都几好味睇返个人喜好拣我就钟意食松软啲嘅面包,送走嘅人就拣香脆𠮶只 其实好似食饼咁咋嘛🤣餐汤有红汤同白汤拣,想饱啲就拣忌廉蚬肉汤 都几大碗,几多蚬肉同薯仔 我想清啲就饮蔬菜汤我拣咗牛,但系见到人哋个鱼都好靓仔好立体,试咗一啖发现好味过我哋啲牛,因为我哋啲牛有啲硬有啲就腍BB合格 不过整体而言 都系薄身,所以容易到系硬身,有啲朋友直程食剩好多 然后我试吓佢𠮶块真系太硬唔好食 九成熟都有大家都话好味嘅crab cake 上枱其实几大件,侧边啲沙律菜同埋蕃茄都好鲜甜好味,蕃茄红过有甜唔会太酸好正!原来呢个蟹饼好味系因为真系真系好多油,一食落去就知道佢系充满猪油粉去整,但系唔系牛油味 不过真系真材实料一丝丝蟹肉㗎睇落好大份㗎,不过都薄身 宁愿佢细少少厚身啲会好味啲 脂肪都够嘅我呢块OK成熟程度大概5×甜品有个朱古力波侧边有个柚子橙布丁咁嘅物体,几好味侍应质素唔错,但系佢哋实在太忙唔够人手所以就serve得慢少少,但系见到佢哋冇停过㗎🥲
一上枱就有啲面包同埋面包脆片
平时麻麻哋钟意食,因为佢哋上菜比较慢,所以唔食饭都几好味
睇返个人喜好拣
🤣
大家都话好味嘅crab cake
我呢块OK成熟程度大概5×
甜品有个朱古力波侧边有个柚子橙布丁咁嘅物体,几好味

侍应质素唔错,但系佢哋实在太忙唔够人手
所以就serve得慢少少,但系见到佢哋冇停过㗎🥲