2008-10-11 17 浏览
豪食团今次去左一个劣评都冇既礼品, 太耐冇集会今次要食餐好既!叫左个四人餐, 个个都食到揽住个肚走 印度薯仔沙律材料有蕃茄, 青瓜, 薯仔, 洋葱, 仲加左印度香料钟意食香料既朋友就岩哂! 可以一试 胡椒饼好重胡椒味, 有两只酱比你点. 只系知其中一个应该系薄荷, 另一种就唔知道可能因为胡椒味太重, 我顶唔顺.. 不过其他团友就食得津津有味 鸡件第一样上既热食, 岩岩好四件可以一人一件 鸡件都几大旧, 放系铁板上烧到干身~因为本人平时食得好淡, 所以觉得佢咸左少少, 但都好味! 蒜香薄饼真系好好味! 有蒜香味又热, 点埋汁一流 咖哩羊肉羊肉煮到好'林', 唔苏, 唔痴牙, d 汁都整得好正! 可惜其中一个团友唔食羊, 真系浪费啊~~ 咖啡鸡虽然都系咖哩, 但系佢个汁都咖哩羊哥d 唔同, 都好味鸡都煮得唔错, 不过可能系冻鲜鸡, 鸡唔够滑, 整体都好味 辣牛肉唔系咖哩汁, 系辣汁, 我地只系叫左普通辣, 已经好辣 仲有更辣可以选择, 食完条脷有一种麻痺既感觉由于太辣, 所以唔太食到牛肉, 只系食到d 好'林' 既肉 随餐仲有两碟白饭同饮品个老板原本唔识中文, 宜家越识越多, 服务态度一流

叫左个四人餐, 个个都食到揽住个肚走

印度薯仔沙律
材料有蕃茄, 青瓜, 薯仔, 洋葱, 仲加左印度香料
钟意食香料既朋友就岩哂! 可以一试
胡椒饼

鸡件
第一样上既热食, 岩岩好四件可以一人一件

鸡件都几大旧, 放系铁板上烧到干身~
因为本人平时食得好淡, 所以觉得佢咸左少少, 但都好味!
蒜香薄饼
真系好好味! 有蒜香味又热, 点埋汁一流
咖哩羊肉
羊肉煮到好'林', 唔苏, 唔痴牙, d 汁都整得好正!
可惜其中一个团友唔食羊, 真系浪费啊~~
咖啡鸡
虽然都系咖哩, 但系佢个汁都咖哩羊哥d 唔同, 都好味
鸡都煮得唔错, 不过可能系冻鲜鸡, 鸡唔够滑, 整体都好味
辣牛肉
唔系咖哩汁, 系辣汁, 我地只系叫左普通辣, 已经好辣

仲有更辣可以选择, 食完条脷有一种麻痺既感觉
由于太辣, 所以唔太食到牛肉, 只系食到d 好'林' 既肉
随餐仲有两碟白饭同饮品

个老板原本唔识中文, 宜家越识越多, 服务态度一流!
食完仲会问你觉得点, 希望有所改进, 做生意态度值得一赞! 唔似得有d餐厅事事但但
而且系豪食团别开生面既一次, 特别开心

辣牛肉
咖哩鸡