2023-05-18 158 浏览
都好耐无食放题啦,创兴广场都好多选择。今次翻牌-渌鼎记。环境:个场好大,装修唔错,位置阔落,坐得舒适。食物:都有好几个set可以拣,丰俭由人啦,我地拣左小宝餐。小食毛豆十分好味,可惜好似唔可以添。主菜6选一,有烤鱼,酸菜鱼,清汤腩等等可选。我地拣的是酸菜鱼,味道十分唔错,用料都好多,鱼肉爽滑,正啊。个人最钟意里面的花生芽,食落好脆,口感比豆芽好。主菜好大份,真系细食少少,后面放题都可以免。主菜完就可以拣汤底,加料肥牛啦。肥牛都有好几款,牛板翼肉质更多,少油脂,唔需要渌太耐,否则可能会韧。个人更钟意肥牛,肥瘦适中,口感饱满。其他仲有黑毛猪,鸡肉可以任叫。距地劲多饺子,各种口味都有。丸子肠仔都梗系唔少得,而且卫生工作做得好好,讃。其他放题食物都应有尽有,蔬菜够新鲜,饮料够冻,值得encore。服务:上得够快,收得及时,讃。
都好耐无食放题啦,创兴广场都好多选择。今次翻牌-渌鼎记。
环境:个场好大,装修唔错,位置阔落,坐得舒适。

服务:上得够快,收得及时,讃。