2018-08-04 970 浏览
一家人有老有嫩,都深知晚市黄金时段难揾位食饭,所以提早打电话订枱,点知准时去到,竟然话无我嘅订枱记录,门口个侍应仲质疑我打左去其他分店订枱,好在即刻拎个电话出黎畀佢睇,证明有两次通话记录!跟住其中一个侍应入去问完一轮,出返黎话应该系「入面」听左个订枱电话之后,无写落「出面」本簿,跟住又话「总之」而家就无位,要我地等半个钟⋯⋯😰食物方面,系面类同前菜比较好,小朋友钟意个嫩鸡煨面,醉鸡细细碟就88蚊,味道唔错不过唔识分系咪真系嘉美鸡,其他食物就一般,蟹粉小笼包食落同普通嘅无咩大分别,樟茶鸭好咸好硬,毛豆百页无咩味,黄金虾、鳝糊、炒年糕算系正常。我地叫左20几碟野,漏左4样无入单,见d侍应态度麻麻都费事追🙈临走前屋企人仲听到d侍应讲埋d难听说话,想反映返意见竟然话间餐厅无经理!一间食物尚可但服务差嘅餐厅,如果想食得开心就唔会再拣佢⋯⋯

一间食物尚可但服务差嘅餐厅,如果想食得开心就唔会再拣佢⋯⋯