2011-05-11
之前讲过话请朋友食 dinner,最终佢睇左呢间 openrice comments 决定黎呢度好可能系佢个旧样吸引左,虽然一坐入去d 梳化好 "林",d 灯光又好差,装修又超旧但系呢d 先吸引我地去试今次请个friend 当然由佢拍板,佢叫左粟米饼、黄姜鸡饭、牛猪鸡串各2条、小食拼盘 & 沙律(加多加多)粟米饼、黄姜鸡饭、牛猪鸡串系唔错,只系我太太唔多钟意黄姜所以唔食得多但系个小食拼盘同 "加多加多" 的味道就有d 怪拼盘有d更加系冻 (炸带子、蟹钳直头系好硬,最后咬左两啖就算),真系好唔得当晚亦有一个问题系全场得三个人 served (包括埋个收银),埋单等左好耐都冇人见到我举手最后都系系cashier 等埋单~ 希望有多d人 serve 会好d. 但系有机会都未必再食 @_@ - 同埋都几贵~
但系呢d 先吸引我地去试 今次请个friend 当然由佢拍板,佢叫左粟米饼、黄姜鸡饭、牛猪鸡串各2条、小食拼盘 & 沙律(加多加多)
粟米饼、黄姜鸡饭、牛猪鸡串系唔错,只系我太太唔多钟意黄姜所以唔食得多 但系个小食拼盘同 "加多加多" 的味道就有d 怪
拼盘有d更加系冻 (炸带子、蟹钳直头系好硬,最后咬左两啖就算),真系好唔得 当晚亦有一个问题系全场得三个人 served (包括埋个收银),埋单等左好耐都冇人见到我举手
但系有机会都未必再食 @_@ - 同埋都几贵~