2022-03-02 447 浏览
店舖旧址近荔枝角好食价钱又抵,但偏偏座位少成日排长龙而家新搬左呢个楼上舖,劲大座位阔落、卡位之间既椅背好高,唔会望到前后食客(生得高唔计),私隐度佳当然因为清零清到食客都好稀少所以更加幽静对舖头就绝对唔系好事,惨 午餐,叫左个$138海鲜丼set,另追加炸蚝$32一客有2只QR code落单可以拣多饭少饭沙律可以拣转胡麻酱但我大大推荐本身只味好好味架柚子+醋好fresh 味增汤啲葱好新鲜soksok声但摆耐左就冇lu茶碗蒸滑捋捋~~有冬菇同青豆 海鲜丼有虾1只,其余各2片:三文鱼、吞拿鱼、墨鱼、带子、油甘鱼、玉子 鱼生虽然唔系话好高级果啲,但全部正常水准,呢个价钱食咁多款都好令人满足架啦,虾头仲有膏几香 炸蚝松化多汁,好大方配左好大pat沙律汁,我好钟意点汁,见到咁充足觉得厨师好considerate…. 希望香港尽快摆脱清零各位良心小店加油💪🏽
店舖旧址近荔枝角
好食价钱又抵,但偏偏座位少
成日排长龙
而家新搬左呢个楼上舖,劲大

当然因为清零清到食客都好稀少
所以更加幽静
对舖头就绝对唔系好事,惨

海鲜丼
炸蚝