2019-10-26 3128 浏览
今日预早庆祝囝囝生日,book咗将军澳皇冠假日酒店尚厨食Dinner Buffet,有85折Couple每个人折咗都要五佰几,人哋话周围的Buffet平咗,但将军澳区,佢都唔算平,但希望有啲惊喜。当6:30开始食,攞嘢食条龙好乱又多人,因为地方细,攞食物地方一排过,攞沙律又畀攞海鲜的人阻住,场面好混乱。枱上有几张card话有啲食物转头有服务员递畀你,order个类似龙虾海鲜汤,等咗20分钟都未有人攞嚟,出去问阿姐仲要等几耐,佢冇帮我睇,一味话转头攞过嚟,等都甜品都食埋,最后有个黑衫的经理递碗海鲜汤嚟,试一啖系冻,问番佢哋,厨房阿叔话放咗好耐冇人攞,所以就系咁的一吐气,食物冇水准,服务又差,以后都唔会去。