2018-04-16 171 浏览
上网睇食评个个都赞好,谂住冇死错人,七点去到门口睇下有冇得食,初初问我有冇卜位,我话冇,等咗五分钟想走果阵佢就叫我哋入座,睇下张点火㶽配料张纸,见个价钱唔平,应该会几好食......因为我同埋妻子同个仔嚟,个仔唔食辣,就叫咗个蕃茄汤底,等咗十分钟,有一个个样似老板嘅男仕嚟开镬,系咁依炒两下配料就就加汤,我哋谂住试下叫少少嘢食先,一碟特色丸,油墨菜,牛颈脊例,炸鱼皮,炸支竹同埋丁面,先嚟炸鱼皮,硬到牙都咬唔到,后尾见隔离台都系咁讲退货,我哋都同侍仔讲大硬,佢话可能走咗气,再换过一啲嚟,换咗试咗一块,比之前果啲脆,但啲边位都好硬,再退货,嚟咗炸支竹就先放入去,啲丸嚟又放少少去煮下先,啲牛嚟埋就先试牛,啲牛一食得一啖,个心即刻讲,唔系嘛188蚊得二十片左右,居然冇乜牛味,未试多一块,一样,果一刻有啲中伏嘅心情,再试下啲丸,系啲虾丸最好味,但都系值七十分,其他果啲丸真系好普通,成碟得十二定十六粒,但收128蚊,发现中咗八成伏,再谂住食下啲支竹,再失望,有少少油益味,而且煮咗半个钟有多,都仲好硬,最尾要食油墨菜同丁面充饥!个仔细冇乜食到嘢,基本上两个人食,埋单差少少要六百蚊,走果时同妻子讲,呢两年食得最伏系今次!