2022-10-22 504 浏览
好好便当地址:鲗鱼涌英皇道937号地舖真系好挂住台湾呀~ 无得去台湾为带去揾台湾风土小店啦😕!呢间好好便当由门面设计到店内啲布置都好似倒咗模嘅台湾小食摊一样🤩。主菜以台式夜市炸物为主,当然我今次就试咗最多人拣嘅好好大鸡扒香菇卤肉便当 🍚🍱🐔 $58,热辣辣鸡扒超大旧又够脆够滑,调味都算突出椒盐香味😁,加上配菜都几多有高丽菜、腌萝卜、卤萝卜、青瓜、半熟卤蛋同埋芋丝。芋丝超入味又腍似足粉丝,而且卤肉又唔会太盐,抵食😎。#nicefoodie鲗鱼涌----------------#food #foodporn #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #foodporn #delicious #lunch #hk #香港 #香港美食 #美食 #鲗鱼涌美食 #打卡  #鲗鱼涌 #香港口味 #隐世美食 #隐世小店 #半价优惠 #人气餐厅 #人气美食 #台湾 #台湾野
好好便当
地址:鲗鱼涌英皇道937号地舖