2024-12-17
🌸滋润养神•椰子鸡番薯蚬浓汤锅卖相好吸睛,喷住烟上枱,一上枱已经闻到好大阵椰子鸡味!饮落口汤底好鲜甜,鸡肉都几嫩滑,而且番薯蚬都好鲜甜,呢个汤底打边炉真系唔错!🌸大滚友牛肉拼盘(细)摆盘好靓!啱晒我呢个牛魔王,因为有好多唔同牛嘅部位可以食到!包括有牛舌、金钱展、雪花牛肉、骰子牛肉粒、牛颈脊等等……各类牛肉嘅质素都好高,我最钟意食雪花牛肉,油花分布好平均,食落口牛肉味好浓郁🌸伊比利亚橡果猪油脂分布好平均,脂肪丰富,食落口仲带有橡果嘅香味,橡果猪嘅肉质真系几高质,好有惊喜🌸大滚友杂菜拼盘,好丰富,有齐唔同嘅蔬菜:油麦菜、金菇、紫淮山、粟米、蕃茄、莲藕等等……颜色鲜艳翠绿,全部都好新鲜,好清甜,打边炉食左咁多肉类,可以解一解腻🌸手打蟹子鲜虾丸真系好弹牙,真材实料嘅手打丸,食到浓浓嘅鲜虾味,鲜甜又好味🌸黑松露蟹肉饺,食落口已经有好浓郁嘅黑松露香味,仲食到蟹肉嘅鲜甜味,味道超夹🌸 自家制足料竹蔗茅根甜到啱啱好,清甜又解渴!🌸火焰焦糖豆腐花店员会喺豆腐花上面将酒倒入,再点火,焦糖慢慢形成一层薄膜喺豆腐花上面,食落口豆腐花好软滑香甜,仲有豆香味餐厅舒适宽敞,装修以宫廷风为主,连餐具同埋摆盘都好精致!
🌸 自家制足料竹蔗茅根
甜到啱啱好,清甜又解渴!
🌸火焰焦糖豆腐花
餐厅舒适宽敞,装修以宫廷风为主,连餐具同埋摆盘都好精致!环境好靓,啱晒打卡!餐厅店员服务态度好友善,抵赞