餐厅: 憶食尚臘味煲仔飯
资讯:

2024-03-29 44 浏览
今日生日,屋企人book左间煲仔饭嘅同我庆祝!真系超级好食啊!🥰仲有店员嘅服务都好好!我地叫左一个煲仔饭同两个菜,茶就拣左菊花茶,好香好夹个晚餐👍🏽1. 广式腊肠排骨煲仔饭 (二人份) $177店员首先俾我地影张相,之后就帮我地加入葱花,芫茜同豉油再捞匀! 腊肠味道啱啱好,唔会太油唔会太咸好好食!排骨好Juicy,啖啖肉!腊肠同排骨嘅油渗埋啲饭度造成嘅饭焦好香脆!个个都争住食😋🤣2. 四季豆干煸鸡髀菇 $127我本身几四季豆,可惜佢太辣我食左少少就食唔到了🤣味道系唔错嘅,屋企人都食得几满意👍🏽四季豆同鸡髀菇都好入味,炒岀黎都好香!3. 风味小炒王 $167依个够晒镬气啊!妈咪食完都赞😋味道适中,腰果上碟仲脆㗎!全碟都几好咬口👍🏽*有加一同茶价*

1. 广式腊肠排骨煲仔饭 (二人份) $177
广式腊肠排骨煲仔饭 (二人份)

2. 四季豆干煸鸡髀菇 $127

3. 风味小炒王 $167

*有加一同茶价*
2024-03-27
广式腊肠排骨煲仔饭 (二人份)