2024-10-25 269 浏览
放工之后去咗YOHO MAX发现好似冇咩好食经过见到呢一间就入咗去之前见到又做优惠,不过个优惠已经完咗 但系见到今期有Kurumi嘅菜式,我本身好钟意三丽鸥嘅角色见到好吸引就入咗去 不过入到去我嗌嘅反而唔系佢嘅角色,而系叫咗个佢嘅粉红色嘅吞拿鱼明太子意粉 我本身唔系好钟意食吞拿鱼,但系佢嘅吞拿鱼反而冇咩腥味我真系好钟意食佢嘅意粉,因为佢系比较特别唔似出边嘅长通粉或者普通意粉 佢系有少少猫耳朵嘅形状 之后仲叫咗个疏乎厘叫咗个士多啤梨味 佢仲有好多其他美丽如哈密瓜,但系我本身唔系好钟意食哈密瓜,所以叫咗个士多啤梨 🍓啲士多啤梨都几甜,同埋佢嘅疏乎厘都做得有空气同唔会过甜,下次会同屋企人再嚟食!