2018-03-17
因为觉得好好食所以食左两次,依家先上黎写番个食评。由于初开张太多人,我都系12月同3月份去食。第一次晚上8点几去食,大约十分钟就有位,第二次7点去食,竟然食饭时间要排上至少半个钟。我个人钟意食原味就够,而男朋友拣左朱古力香蕉味。出去柜位自己买飞坐住等食,估计需时15 分钟,因为佢收order即刻整。一黎到已经闻到好香既蛋香奶味,一碟有三大块加cream,一个人完全可以独食左佢。佢非法松软,煮得靓时佢差唔多件件入面都好柔软仲好似有啲流心咁(夸张左)🙈啲cream都好软绵绵,一个人食晒佢真系一啲都唔过份!而男朋友佢自己都好满意佢个碟,不过我个人就唔钟意朱力cream喇!第二次去其实都keep到水准既,不过感觉都系第一次系最好食的😍虽然价钱系几贵,不过好耐先食一次满足下既,都可以!我仲会黎食第三次,不过要迟好多喇,因为咁食法真系会肥好多啰!😅