2022-03-30 933 浏览
🇭🇰天鸿烧鹅饭店·难得去一次元朗 所以我哋𠮶日系元朗食同买咗超多嘢😍😍之后我地行完山见都夜啦 就决定系元朗买埋外卖返屋企食 之后我地系佢临收舖既时候狗冲左过黎 俾我哋买到最后一份烧鹅 开心🥳·上装例牌$140因为佢地净返最后一份 所以佢地仲免费送咗啲叉烧俾我哋🤩之后佢个烧鹅真系超级高质 大家睇相见唔见到佢个光泽 佢系我哋外卖攞到返屋企都仲系劲好食😋佢个炭烧味劲香 而且佢个烧鹅肥瘦比例好好 完全唔会柴 而且佢个皮烧到好香 一啲都唔会觉得肥腻 我哋系轻松K.O.晒成盒🤣🤣之后估唔到佢个叉烧都劲有惊喜 佢系超juicy 而且佢个调味好好 又系完美嘅半肥瘦 我地食得超满足🤤·#rbyeat#rby港式#rby元朗·📍元朗建业街88号仁义大厦地下D舖
🇭🇰天鸿烧鹅饭店
上装例牌$140