2024-11-04
呢间野之前已经听过朋友介绍,但真系太远好唔方便就无去过😂😂但食左会想再食😍😍(10分为满分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑Triple ($68)开心果/红糖豆腐/焦糖炖蛋开心果味世一❤️❤️❤️❤️超浓开心果味,然后入面仲有开心果粒粒,食左一啖已经觉得不得了,而家打紧既时候仲回味紧,已经好想再去食🫣🫣红糖豆腐又系超好味,唔会好甜但每一啖都有浓浓既豆腐香味,好似食紧豆腐花咁🤩🤩焦糖炖蛋就系3只味入面相对失色既味,因为本身想食巴斯克蛋糕,点知去到佢无晒,以为卖晒就无,点知系佢笔完焦糖炖蛋落我地个杯到就拎左一盘新既出黎,真系dump心口🥹🥹🥹🥹价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑老实讲,3球$68真系唔算贵,仲要系好大一球,2个人share食都够,当然食唔晒仲有其他size拣,任君选择😝😝😝交通:🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑🌑交通系超级唔方便,去到观塘最笃笃既位置,行番去地铁站都起码10分钟,但系又劲多人食㖞,不过可能真系要咁远觉可以平租啲,啲雪糕先可以唔卖咁贵😂😂😂环境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑铺头入面环境都算阔落,只有企位,大部分人都会食完先走,同埋枱上面有啲小游戏比大家玩下,都几有趣特别❤️性价比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑
(10分为满分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑
Triple ($68)开心果/红糖豆腐/焦糖炖蛋
价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑
交通:🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑🌑
环境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑
性价比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
呢间既雪糕系真系好味,价钱都合理,惟一既问题系太远,下次惟有试下揸到去附近买上车慢慢食🫣🫣