2019-01-08
好耐无食越南野,本来想食海港城个间,点知装修紧,就转黎旺角食。呢到可能比较繁忙,侍应话用餐时间为75分钟,我地都觉得可以接受。黎到芽庄,有两样野我系必叫!1. 番茄蟹檬🦀2. 香茅烤鱼🐟番茄蟹檬真系好出色,应该系呢度嘅招牌菜,黎到无理由唔叫。香浓嘅蕃茄汤,有淡淡的蟹味,有啲蟹肉碎,仲有半只蟹系汤入面,加埋扎肉同埋其他香料,真系好食到想叫多一碗!!我比一百分!💯香茅烤鱼系我另一道最钟意嘅菜式,鱼烤得啱啱好,表面小小㶶,里面嘅肉仲系好juicy,好香口,侧边嘅汁主要有蒜同青柠,口感清新,令条鱼增加去到另一个层次!我哋食到唔停口。Perfect!👍🏼👍🏼马拉盏炒芥兰苗就不过不失,酱汁偏甜,但加埋上面嘅香料一齐食都好香口,要赞嘅系芥兰苗炒得好林,总括来讲系几好食!河内鱼饼一共四件,上菜嘅时候热辣辣,非常吸引。鱼饼混合香料、莞茜等等,味道好香好特别,又系一个食唔停口嘅小食!👅第一次试牛油果沙冰,估佢唔到,好滑好好饮,唔会好漏,唔会太甜,亦都唔会好大杯,份量啱啱好,推荐!👍🏼一向对芽庄都好有信心,每一间分店水准都好平均,连锁餐厅算系水平非常高,性价比都OK,而且冇一次令我失望,每次都开开心心果腹而
黎到芽庄,有两样野我系必叫!
1. 番茄蟹檬🦀
2. 香茅烤鱼🐟
一向对芽庄都好有信心,每一间分店水准都好平均,连锁餐厅算系水平非常高,性价比都OK,而且冇一次令我失望,每次都开开心心果腹而回!💯👍🏼