2020-03-15
大概八点(星期六)左右到达餐厅都有八、九枱客,系疫情下仍然有呢个境况算唔错,正好反映呢间餐厅平时应该做得好。佢哋最出名就系牛扒,所以order咗Porterhouse for two, 一边系Sirloin,一边系Rib Eys。第一眼见到就系份量十足,两边都整得刚好,肉质好嫩滑,外面有少少焦香,特别系有少少㶶啲位香脆加嫩滑好唔错。我个人就比较喜欢sirloin,因为味比较浓郁。由于今日得两个人,食完个份量十足嘅牛扒已经有八九成饱,所以我哋order咗个小食-新鲜炸薯片用嚟送酒,薯片炸得刚好不油不腻,香脆可口,就噤食最好,唔使加其他嘢。除咗食物好之外,佢哋嘅服务都好唔错,特别系个Assistant Manager介绍食物好详细,提议我哋用醋去食个steak,果然成个感觉唔同晒,好正。今次得两个人叫嘢唔多,下次一定会再试多啲,对佢哋好有期望。整体食物会比85分,服务会有90分。
今次得两个人叫嘢唔多,下次一定会再试多啲,对佢哋好有期望。
整体食物会比85分,服务会有90分。