2024-07-26 261 浏览
我人生第二次食嘅川菜,之前𠮶次亦都系呢一间,同朋友食过尖沙咀店,好好食嘅川菜,所以我一直记住呢间嘢,今日同同事收咗工,佢话想食啲特别嘅嘢,我就决定带佢嚟呢度食😆餐厅用QR code落单,十分方便;落单之后上菜速度亦都好快,唔使等好耐就有嘢食啦🥳食物选择嘅种类亦都好多,我继续选择困难症上身,所以交俾朋友order🙊,而我哋就order咗以下食物👇💁‍♀️红糖糍粑 $48-系我第一次食,朋友话好好食㗎一定要order,新鲜热辣嘅红糖糍粑,外脆内软,点埋红糖酱,同埋大量嘅黄豆粉,简直系一流!😋💁‍♀️酸辣无骨凤爪 $53-味道酸酸地咁,少少辣,好开胃👍💁‍♀️经典香辣锅 $198份量真系多好大锅!而且好贴心,有得拣辣度同埋走芫荽葱/少油等等🫶。呢个锅需要拣五份或以上嘅𩠌,我哋就叫左鸡翼+卤水肥肠+莲藕片+莴笋+宽粉 (小辣+走芫荽+少油),真系即叫即做,上枱时出烟㗎😂,味道好浓,有少少重口味,但系好食的☺️🩷温馨提示:餐厅需要加一服务费呢一间系新嘅分店,环境好阔落,灯光好光猛,亦都好干净嘅感觉,座位坐得好舒服,店舖嘅所有👫职员们亦都好Nice🥰唔系好食得辣嘅我,今次第二次食,依然觉得可以再encor

💁‍♀️红糖糍粑 $48-

💁‍♀️酸辣无骨凤爪 $53-
味道酸酸地咁,少少辣,好开胃👍

💁‍♀️经典香辣锅 $198
🩷温馨提示:餐厅需要加一服务费

唔系好食得辣嘅我,今次第二次食,依然觉得可以再encore🤩🤩
2024-07-24
  • 红糖糍粑