2024-09-28 0 浏览
听朋友讲俚间餐厅既汉堡包、意粉,疏乎厘都好好味,今日咁晏行过试下。见餐牌,沙拉🥗都唔错,巴马火腿,哈密瓜,Mozzarella 芝士,黑醋酱,杂菜配柚子汁😋好靓好大碟,有好多Mozzarella芝士🧀 芝士口感好特别,巴马火腿夹哈密瓜一齐食,哈密瓜好甜又够冻夹咸香火腿好正,杂菜都高质,好开胃🤤一心嚟食汉堡包🍔🤭安格斯牛肉,炒洋葱蘑菇&芝士汉堡,牛肉味又几香,食到真系剁碎安格斯牛肉汉堡扒,一口炒香洋葱配一口牛,真同出面汉堡冇得比👍意式烟肉,蘑菇,卡邦尼意粉&parmasen 芝士 ,好中意佢地用芝士,每款都配上不同芝士,加上脆香烟肉🥓同蘑菇,好食😋烤日本鸡胸柳,Burrata 芝士,蕃茄忌廉汁阔面我就好中意食阔意粉🍝,又系配上唔同芝士,蕃茄味浓啲,酸酸甜甜好味,烧鸡就烧到刚好,好怕烧到又干又冇汁👍冇想到佢地份量都几足,所以实在太饱,下次会再嚟试佢地甜品🍮好吸引🤩

一心嚟食汉堡包🍔🤭

烤日本鸡胸柳,Burrata 芝士,蕃茄忌廉汁阔面