2018-07-31 334 浏览
呢间餐厅其实想食好耐,但一直都揾唔到机会。今日约咗朋友食饭,终于一尝呢间嘅牛扒。呢到嘅staff好好,一开始会讲解menu上食菜式。我地就叫咗两个扒一个burger。呢到有任食薯条。虽然系任食,但一啲都唔马虎。薯条新鲜炸好,暖暖地脆卜卜,而且有阵淡淡嘅松露味,好好食!罗宋汤都好足料,有少少辣味。主菜上场!呢个系herbly,上菜嘅时候已经切好一片片,见到中间仲系粉红色,系好靓嘅medium,肉味浓郁。呢个就系guest chef嘅flat iron,佢嘅grill mark好靓,入面亦都仍然系粉红色。旧扒入面唔会有筋或者多余嘅脂肪,唯一可以挑剔嘅就系佢嘅干葱汁味道浓咗少少,抢咗牛味。呢餐整体上都好满意,特别系服务同食物方面。Staff嘅服务好好,每次都会逐枱问要唔要添薯条,夹完落碟跌咗落枱嘅会执翻😂用餐完嘅时候亦都会有staff问食物质如何,睇得出系一间有heart嘅餐厅。

薯条
罗宋汤

Herbly  flat  iron  steak

Guest  chef  flat  iron  steak

2018-07-31
薯条