餐厅: 三郎。燒肉
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-07-29 19 浏览
朋友约我食饭,最钟意试新嘢,所以就揾咗呢间和牛烧肉店环境清静,枱与枱之间唔算话好密集。试了他们的招牌和牛拼盘、和牛煲仔饭、鸡筋肉、白鳝和炸鸡翼小食。首先讲下和牛拼盘。有五款牛肉,色泽鲜红,望落非常诱人。我哋食嘅时候冇分次序,只系拣自己想食就烧。啲牛肉放落个口入边,口感十分柔软,完全不会有任何的胶质感。油脂分泌好好,好好味。评分: /5鸡筋肉我都系第一次食,肉质弹牙,而且口感都好鲜美。不过我觉得同鸡柳冇乜特别😂😂评分: /5白鳝好好食,你唔好睇佢得三旧,但系佢一个好大件,可以切开两份。我哋慢慢烧,烧到个白鳝个皮好脆,好好味😋😋😋😋评分: /5最后,是炸鸡翼小食。呢个小食外脆内嫩,非常美味。店家的炸制技巧非常好,让炸鸡翼的外皮炸到十分酥脆,而且不会感到油腻。评分: /5最后就系和牛煲仔饭,每人可以分到一碗,个饭好好食,有啲和牛,唯一不足嘅地方就系个饭有少少油腻;个煲仔饭上枱嘅时候睇落好似好细,但我朋友食到已经好饱,个饭食唔晒评分: /5总括来讲,呢间和牛烧肉店的食物味道非常好,而且服务也很周到。如果你是一个喜爱和牛烧肉的人,我会强烈推荐你来这里品尝一
朋友约我食饭,最钟意试新嘢,所以就揾咗呢间和牛烧肉店

环境清静,枱与枱之间唔算话好密集。

评分:

总括来讲,呢间和牛烧肉店的食物味道非常好,而且服务也很周到。如果你是一个喜爱和牛烧肉的人,我会强烈推荐你来这里品尝一下。

整体味道指数:😋😋😋😋😋/5
性价比:💰💰/5
环境:❤️❤️❤️❤️/5
服务:✅✅✅✅/5

2023-07-08
  • 和牛煲仔饭
  • 特选和牛盛合(五款)
  • 白鳝