(非会员)
2006-07-01 0 浏览
头先同我男朋友仔去香港仔食野.因为次次都系去食粉面.所以想试吓食其它野.睇咗呢度既食评,决定去食吓印度野.去到利群都揾咗一阵,因为都真系几僻吓.入到去可能因为系三点几既关系,只得我地一枱客.我地叫咗个唔记得咩鸡炒饭.一个好似叫沙巴拉既羊肉.先头就黎咗个好细既薄饼,我心谂唔系$12咁细块薄饼呀.都冇理照食.都ok.d薄饼有d黑椒.同几种酱料都香口.之后d饭同埋个羊肉都黎勒,试吓碟饭.唔...几好食㖞.啲鸡唔会鞋口.个羊肉好香,最重要既系唔膻嘛.之后黎咗份大大块既薄饼.原来头先𠮶个系送既.咁大大块既就可点埋啲汁黎食.整体黎讲都几好食.埋单既时候佢会攞盘野过黎,好似我地新年𠮶啲年盒咁,我问佢系咩黎既,因为我见到好似冰咁既野.原来佢话系食既,系糖黎.我试咗,但我男朋友就冇试.我就觉得好似啲冰糖咁,但就加咗啲香草既野,我就建议唔好试勒.佢地服务真系好好.依家有呢种服务态度真系好少有.真系好抵食.
头先同我男朋友仔去香港仔食野.
因为次次都系去食粉面.所以想试吓食其它野.
我地叫咗个唔记得咩鸡炒饭.一个好似叫沙巴拉既羊肉.
佢地服务真系好好.依家有呢种服务态度真系好少有.
真系好抵食.