早几日行完信和见到斜对面新开左间好似几抵食既粉面店,就入去补充下能量;我地食左:👉🏻✨爽口牛沙瓜米✨ $49牛胃里面分有瘤胃、网胃、重瓣胃 及皱胃四个部份,而牛沙瓜正系最后一个胃 - 皱胃。听讲呢个部位唔系好多地方有得食,估唔到呢度竟然会有!👍🏻更估唔到既就系呢碗只系$50蚊有找既米粉上面竟然仲有咁多块😍性价比真心高!!牛沙瓜骤眼望落有啲似猪肚,味道唔腥又唔膻;外皮爽滑,内里烟烟韧韧偏腍身,口感亦都同猪肚一样咁有层次!✨净牛腩牛筋✨ $148碟野既份量比我想象中大,牛腩半肥半瘦,松软甘香,意料之中既好味道👅半透明状既牛筋煮得好够时间,够哂入味,滑滑嫩嫩,软软糯糯,好似-唔小心就随时会滑入喉咙咁😜✨冻柠水✨ 跟餐+ $8呢间野真系平、靓、正,咁大碗牛沙瓜米都唔使$50,下次要过嚟试埋隔离枱好多人叫既崩沙腩、牛魔皇同双沙面先😍🧡九鼎记粉面世家📍旺角弥敦道575号地舖 港铁油麻地站 A1出口,步行约3分钟

我地食左:👉🏻

✨爽口牛沙瓜米✨ $49