2014-02-13 11462 浏览
黎到iSquare唔知食咩好, 记得食过一次都唔错, 于是再黎过啦。我地3个人,前菜有6款, 泡菜,白萝卜,黑豆,豆芽, 生菜,沙律。 沙律麻麻,好多沙律酱,感觉不太韩式。泡菜汤锅:有唔少泡菜,3件豆腐同意料之外既两旧排骨。汤既味道都唔错。汤就够热,白饭只系微暖,太湿,腍到一旧旧咁。排骨一层肥一层瘦,都OK。红辣椒炒猪肉:好甜,甜多过辣,全部猪肉都系9成肥得1成肉,而且肉好嚡。炆牛肋骨:都几大碗,全部都系肉,都几surprise咁大份,配菜得两细旧白萝卜,我宁愿冇咁多肉,平衡D会好D。炆牛肉个汁味道甜甜地都可以既,但太稀,牛肉完全唔入味。牛肉好嚡,都几差。环境几靓,居高临下,位亦够阔,但食物质素有待改善。

环境几靓,居高临下,位亦够阔,但食物质素有待改善。

2014-02-13