2024-03-20 36 浏览
成日经过铜锣湾兰芳道,都会见到一间好抢眼门牌嘅西餐厅,终于走咗入去试!里面木系嘅装修,有家嘅舒服感觉。餐厅主打西日fusion菜,又睇下有咩特别菜式?两款头盘都开胃醒神,蟹肉牛油果多士、澳洲牛肩肉配无花果多士,两款都酸酸甜甜,劲易入口! 苹果木烟熏西班牙黑毛猪鞍扒,上菜时烟雾弥漫,非常有气势,而且份量非常之大,配菜都烤得好出色,配埋苹果蓉去食味道更有层次,我钟意!16小时慢煮黑毛猪三层肉意大利面,猪腩完全唔觉得漏!所有食物我都好满意👍🏻Mozy嘅dinner set 都系由$188-$368,性价比极高!听讲场内仲有个outdoor位可以开小型party,下次一定要带埋朋友嚟encore!