2015-06-11 1387 浏览
先前系YAHOO 团购见到有个茶餐 $22有鸡翼,多士面底加火腿痷列咁岩补习经过附近就买左一张黎试食啦一入去感觉好光猛同冷气好够 重有好多电视而且人少少 都十分静 好岩同朋友三点三倾愒由于冇二人枱的关系只好一人覇四个位 畀左个团购呀姐之后啲野食就好快上左~2-3分钟到但因为鸡翼卖晒 所以要再等多5分钟到(其实姐姐一开始有offer鸡髀畀我不过我推左)等到我食到𠮶时个烘底多士已经唔再脆不过个火腿痷列入面啲蛋煮得啱啱好 外皮熟得黎入面重好多汁 火腿都十分重料 好好味鸡翼方面可能系我个心口味问题(因为我同家姐鸡翼用开超浓郁+煮超耐 焗超耐的手法煮较浓味同骨)我觉得比肉比较粗糙同冇味 不过都系平均水准 又冇话觉得有咩秘制酱汁系入面至于个公仔面印象就深啦个侍应姐姐一攞过黎已经闻到好香 食落系猪骨汤味的 唔咸唔淡 唔洗落豉油 感觉都几饱肚 应该冇话因为团购而缩水杯加三蚊转的冻咖啡... ...真系完全同雀X咖啡一样 大家都知咩味 唔讲啦啲员工态度好好人我赶住去补习所以鸡咁脚咁走点知就出事啦 漏左部IPHONE系位啲员工帮我执返之后等我自己返转头攞个收银有同我做核对(叫我用餐厅电话打畀自己电话先,睇
咁岩补习经过附近就买左一张黎试食啦

我赶住去补习所以鸡咁脚咁走
点知就出事啦
漏左部IPHONE系位
啲员工帮我执返之后等我自己返转头攞
个收银有同我做核对(叫我用餐厅电话打畀自己电话先,睇下响唔响先畀返我)
令我感到我的财物有被认真看护
感觉真系太好啦 失而复得