2012-06-10
为庆祝4月份team target 爆灯, 老细请食饭, 拣左一间想试好耐但一直无乜同事肯陪我食既King Ludwig, 老实讲, 剩系食佢既自助沙律已经够皮, 再加埋主菜, 真系饱饱...最令我惊讶的是, 佢地自助沙律意然有红菜头, 出面买细菜头, 好多时都要去d有机蔬菜舖先买到, 平极都有个普...所以呢...我地一行6人, 将佢一碗红菜头扫哂...其他杂菜沙律呀, 面包呀, 芝士呀, 生果呀, 全都好唔错, 好明显无歉场, 结果我地都食唔少, 不过都要留个肚食甜品~基本上佢成个set lunch menu, 我地全叫了, 然后大家share, 去到呢度, 其实都好好的, 不过, 原来其他set lunch系好细份量家喳, 最抵食既都系自助沙律, 其他既就唔系咁值得叫啦甜品方面, 原来佢地系会临时转家, 我地食到成2点, 个甜品就系tiramisu冻饼, 都几好食美中不足既系 d 服务生既态度真系好麻麻, 叫佢, 佢地系好悔气咁应完之后, 隔左好耐都唔过黎不突止, 仲要喝返我地转头, 呢度要扣分
题外话/补充资料:
唔知点解upload唔到相>.<