2017-02-10
通常黎到酒吧街都系饮酒多 不过每次行过见到有野食既 仲要主打食西餐真系得个一两间 今日就饮野之前先医左个肚 呢间系正警局隔离 街头第一间 铺头细细 几张台 我7点几已经黎 但系座左一半 叫左呢只手工啤酒 好好饮 车厘子味 感觉似似紧车厘子既汽水咁 甜甜地 好易入口 最紧要冇苦涩味慢煮三文鱼加脆米通个米通甜甜地 加试沙律酱 三文鱼入口即溶 仲有鱼子酱系上面 呢个比相像中好食好多 好有惊喜吞拿鱼牛油果脆筒呢个好得意 一开始见到个样以为好油 点知食落去完全唔觉得个皮有炸过 d吞拿鱼好溶 再加埋牛油果好鲜甜既感觉烧猪手配酸菜沙律D猪手劲林 个皮烧得岩岩好 唔会好干身 呢个真系推介一定要食 不过呢个一个人真系食唔晒 好大份下法式珍珠鸡配虾卷呢个我觉得个虾卷系晒特别 佢用左面粉整左个皮 再包住劲粗既虾肉系入面 好好食 黑松露芝士薯条呢餐两个人食系叫多左 食到劲饱 d侍应超好 又会介绍野食 又会主动帮你执野 加水 可以一试
个米通甜甜地 加试沙律酱 三文鱼入口即溶 仲有鱼子酱系上面 呢个比相像中好食好多 好有惊喜 吞拿鱼牛油果脆筒
呢个好得意 一开始见到个样以为好油 点知食落去完全唔觉得个皮有炸过 d吞拿鱼好溶 再加埋牛油果好鲜甜既感觉 烧猪手配酸菜沙律
D猪手劲林 个皮烧得岩岩好 唔会好干身 呢个真系推介一定要食 不过呢个一个人真系食唔晒 好大份下 法式珍珠鸡配虾卷
呢个我觉得个虾卷系晒特别 佢用左面粉整左个皮 再包住劲粗既虾肉系入面 好好食 黑松露芝士薯条 呢餐两个人食系叫多左 食到劲饱 d 侍应超好 又会介绍野食 又会主动帮你执野 加水 可以一试