The Grill Room (銅鑼灣廣場二期)

2024-08-15 977 浏览
入到黎餐厅同系楼下繁忙既街道好大对比,餐厅既装潢 座位 灯光 音乐 等等都好令人relax,但又唔会觉得好有压力,一个人定一班人黎,就岩哂。今次我地叫SEMI-BUFFET LUNCH 包自助区, 餐汤, 茶/汽水 加钱配主食/其他饮品✨先黎自助区有多款沙律 2款炸物同甜品,我最中意有红菜头沙律,烟三文鱼沙律,够哂新鲜,调味岩岩好,中意既仲可以再自己加其他沙律配料 / 调味。而炸鸡块同薯条必食呀!!!够哂香脆可口,特别系鸡块仲几juicy 唔油腻! 甜品既吉士泡芙同乳酪红桑子慕丝蛋糕,两款都好味,食完黎返几件甜品就好满足。主菜我地叫左an Fried Seabass Fillet❤鲈鱼厚实大大块,鱼皮香脆可口,夹埋小小酸酸甜甜既香草乳酪汁,食起黎一D都唔腻,鱼肉滑溜,好味。香煎三文鱼柳❤三文鱼柳好厚身,外皮一样都系咁酥脆,油脂丰富,菠菜苗加埋枝豆粒,口感丰富,夹埋酸酸地既柠檬牛油汁,好开胃。

主菜我地叫左:
Pan Fried Seabass Fillet❤鲈鱼厚实大大块,鱼皮香脆可口,夹埋小小酸酸甜甜既香草乳酪汁,食起黎一D都唔腻,鱼肉滑溜,好味。