2023-11-27
朋友介绍我去元朗打边炉,佢拣咗喺元朗西铁站附近嘅呢间巴打火锅店度食, 又有鸡煲食又可以打边炉㖞😍😍😍好彩我哋有book位, 我哋平日夜晚时段入去都爆晒棚!餐厅而家做紧优惠,8:30之前入咗可以食一蚊个鸡煲仲可以拣唔同辣到添,但唔钟意食鸡煲嘅朋友都可以加$30转椰子鸡煲,餐厅仲有一个优惠系8:30之后入咗可以全单八八折好抵呀,真系好多优惠!我哋两个人去食一蚊嘅鸡煲就可以有半只鸡,四位或以上就可以有一只鸡,我哋两个人半只鸡都好够食啊😊😊食完鸡煲之后我哋就开始打边炉啦,我哋首先嗌咗靓牛肉先今次就拣食牛颈脊🤗🤗牛肉好靓呀,难怪啊朋友介绍啦🤤🤤🤤我钟意食鱼,所以我掉咗条新鲜原条鲈鱼,$128性价比高!我哋仲叫咗菜同埋一碟丸添仲有好多嘢食呀,但系我哋得两个人今次就试唔到咁多啦😍😍下次再同一大班朋友嚟再试吓先再我哋仲见到有VIP房 book 㗎有需要嘅朋友可以留意吓啦!巴打火锅馆 (元朗)元朗凤攸东街9号好顺意大厦B座地下3号舖
好彩我哋有book位, 我哋平日夜晚时段入去都爆晒棚!
牛肉好靓呀,难怪啊朋友介绍啦🤤🤤🤤
我钟意食鱼,所以我掉咗条新鲜原条鲈鱼,$128性价比高!
我哋仲叫咗菜同埋一碟丸添
巴打火锅馆 (元朗)
元朗凤攸东街9号好顺意大厦B座地下3号舖