2024-08-06
系葵芳行街,见到原来The Pantry系新都会开咗分店,之前喺旺角𠮶间食过觉得好好食,就决定喺呢度食晚餐。All Day Breakfast因为睇中咗佢有两件厚pancake,加上本身都好钟意食All Day Breakfast,所以就嗌咗嚟试。佢都好丰富,除咗沙律菜同车厘茄之外,仲有炒滑蛋、英式香肠、烟肉同炒蘑菇,样样都好食。厚pancake配咗蜜糖,好fluffy,超满足。Surf and Turf牛柳要咗五成熟,食落好香牛味,唔会太肥,但系又好腍,蘑菇汁都好出色,同个牛好夹。龙虾肉size正常,食落好香蒜味,啲肉质都弹牙,好有惊喜。另外仲配咗炸薯条,热辣辣脆卜卜,个人觉得好抵食。Crunchy Panko Prawns虾嘅份量都几多,啱啱炸起,所以又热又脆,虾肉都爽口,同佢配嘅酱汁好夹。餐厅嘅座位好阔落,装修同环境都舒服,希望下次试埋其他菜式啦。
All Day Breakfast
Surf and Turf