2022-12-01 1787 浏览
有水准嘅海鲜首先系豉椒炒蚬,完全冇沙非常之惹味。鲍鱼好淋好入味,有时啲鲍鱼煮耐左会韧,但呢个完全唔会你以为海鲜主打嘅地方其他菜式会逊色?错了,生炒骨好有家嘅味道🤣唔好过酸,唔会「拿」喉,喉汁包裹住旧肉,几开胃。有鲜果带出嘅甜味,而唔系糖嘅甜蛏子皇好大只好爽甜。通常蛏子都系蒸,呢度有得拣烧。正唔系落左花奶所以有呢种奶白色 ,系真系用鱼熬出嚟嘅色,饮得出好足料好落心机,女士们真系饮多啲~不得了嘅一款菜式。系用左成只嘅龙虾,起左肉再分布喺多士上面。最惊喜系厨房会用揾龙虾头入面嘅膏,捞埋芝士做酱。龙虾肉质弹牙,唔系霉𠮶种,好好食👍🏻本人好钟意食乳鸽,呢度嘅乳鸽外脆内软,唔会死咸,又好有肉地。估唔到卖海鲜嘅地方连乳鸽都咁正。终于食乳鸽嘅朋友推荐一试最后竟然比我发现有黑啤!已经book定左圣诞节约埋朋友12个人再去食🤣,真系好食嘅野唔怕试。
有水准嘅海鲜

首先系豉椒炒蚬,完全冇沙非常之惹味。

鲍鱼好淋好入味,有时啲鲍鱼煮耐左会韧,但呢个完全唔会

蛏子皇好大只好爽甜。通常蛏子都系蒸,呢度有得拣烧。正

阿妈鱼汤

龙虾多士

最后竟然比我发现有黑啤!

2022-11-18
龙虾多士