2009-07-09 4 浏览
去过几次rice paper食dinner,但次次都系d特别日子,因为价钱比一般贵但呢个价钱食越菜可以令我一去再去就真系因为佢真系好好味!今日经过tst呢间,因为只去过cwb果间,就比佢引左去食dinner了!呢度最好食一定系生牛肉汤河!!d河粉真系十分之滑!汤底够浓!而最重要既肥牛好厚身,又唔算好肥,arm哂我!!系必食之选!另外叫左个curry,我觉得唔够spicy,但d香草令到个curry好香!仲可以加$转蒜茸包!!呢度既蒜茸包次次食都系好正!好脆口好重蒜茸味!亦系必食ge!仲叫左虾酱通菜,几惹味,下次黎应该会再食!另外,呢度有好多special drinks,我叫左杯系唔同生果混合ge沙冰,都几好饮,仲买一送一!而呢度既service好好,冇得弹,好pro!!好细心,仲会介绍唔同菜色同推介比客!现场既装潢同cwb果间差唔多,几有情调,,座位亦好舒适!最后用citibank卡有85折,今餐价钱ok,睇拍都系唔好festival既时候黎了!

但呢个价钱食越菜可以令我一去再去就真系因为佢真系好好味!

而最重要既肥牛好厚身,又唔算好肥,arm哂我!!
系必食之选!

仲叫左虾酱通菜,几惹味,下次黎应该会再食!
而呢度既service好好,冇得弹,好pro!!
好细心,仲会介绍唔同菜色同推介比客!

现场既装潢同cwb果间差唔多,几有情调,,座位亦好舒适!