2020-03-23
中午趁佢地啱啱开铺,就即刻黎试下佢地嘅生牛肉河😋 原来都几多人食..我地坐低之后,点好野食,已经见到门口排晒长龙🤔佢个点菜纸都几方便,同一张台都有唔同号码,咁就唔洗上野食𠮶阵分唔清边个少葱,边个多葱😛今日我同几位同事都拣咗特级生牛肉粉,汤底味道清甜,牛肉都好够嫩,最钟意系啲河粉好滑捋捋😍另外我地都叫咗两款小食,春卷同蒸粉卷。春卷尚算香脆,但系调味有点淡。而蒸粉卷我系第一次食🥺唔系咁钟意....同蒸肠粉有啲似,只系内馅不同。饮品我地叫咗椰青~都算正常,椰子汁清甜,椰肉都刮得起,不过就唔太嫩。 而椰青的质素就似乎好参差,因为同事的椰青系唔新鲜兼椰肉超硬,所以都好睇彩数😅总体黎讲,味道系可以接受。但听讲系米芝莲?🤔可能因为算平价米芝莲,所以多人食,而侍应又变咗想尽量翻台,所以整体唔觉系米芝莲餐厅🙂但都值得一试嘅, 12点开门,早小小来到食就唔洗排队~