餐厅: 壹.01
资讯:

2023-07-16 77 浏览
观塘有唔少台式餐厅,呢间回头率最高🫢因为✅便当小食款式几特别✅够大份✅唔贵夜晚7,8点去食,人流都源源不绝😳👍🏼芒果鲁肉饭 $58 推!去过台湾嘅人都知,当地鲁肉饭都好肥。呢到就配合返香港人比较注重健康饮食,个鲁肉偏瘦味道唔会过咸。配芒果我都系第一次试,估唔到同鲁肉汁好夹,入口好清新,芒果嘅酸甜味带到啲肉汁味出黎,绝对值得一试。紫菜手撕鸡便当 $65入面有好多唔同料,海量紫菜同葱(有啲似韩式紫菜拌饭🤔有麻油味)仲有啲红色一条条嘅豆丝,系斋黎嘅. 啲鸡好多好滑,好大份,够晒饱。炸鲜奶,芋泥二文治 $35小食即整即炸,个炸鲜奶外脆内软,一咬入面啲鲜奶都流晒出黎,口感啱啱好,奶味都好重。而个芋泥都好重料,味道好天然,钟意食芋泥嘅人一定超钟意。黑糖珍珠鲜奶 $35甜度可以选择,纯黑糖,比起普通珍珠奶茶更健康。手作芋头鲜奶 $38好天然好fresh,系健康嘅味道。无特别加糖,搅搅佢味道就啱啱好。做得咁有特色证明佢地都好用心。大家食厌左平时啲台式餐厅,不妨黎呢间试下新款口味。环境称唔上系靓装,但绝对系干净舒服,加埋少少装饰有啲温馨感觉。🌟佢而家野饮做紧半价,like 同 follow佢地ig/fb
观塘有唔少台式餐厅,呢间回头率最高🫢因为
✅便当小食款式几特别
✅够大份
✅唔贵

夜晚7,8点去食,人流都源源不绝😳

👍🏼芒果鲁肉饭 $58 推!

紫菜手撕鸡便当 $65

炸鲜奶,芋泥二文治 $35

黑糖珍珠鲜奶 $35
甜度可以选择,纯黑糖,比起普通珍珠奶茶更健康。

手作芋头鲜奶 $38

🌟佢而家野饮做紧半价,like 同 follow佢地ig/fb fanpage仲会有九折添!
炸鲜奶,芋泥二文治
芒果鲁肉饭