2023-06-26 64 浏览
任食海鲜流水虾bbq🦐今日黎到荃湾嘅流水虾烧烤餐厅,可以自己喺水缸到夹生猛嘅虾黎烧,流水虾系大头虾黎,有d个虾头会有好多膏劲正😏 餐厅出面有自助吧,全部都系任食架!有多款海鲜,包括鲍鱼鱿鱼蚝带子蚬同几款鱼,肉类方面有多款烧烤肉类串串同蔬菜,加埋都有成几十款,而且大部分都系串好一串串,烧得好方便👍🏼 另外食烧烤当然要够野饮,呢度所有饮品都系任饮,各款果汁汽水啤酒仲有清热饮品都有,烧到口干又饮一罐,长食长有😂每枱嘅烧烤炉边都有4款调味粉,最正就梗系孜然粉,加牛肉同羊肉串都好好味,好有川式串烧feel😄 烧贝类海鲜嘅话我就会加蒜茸牛油同粉丝,钟意浓味嘅我加劲多蒜,粉丝吸哂海鲜嘅鲜味同蒜嘅浓味好鬼正😋晚巿任食2.5小时,每人都系300几蚊,性价比几高,唔怪得平日晚上都坐满咁滞👍🏼
任食海鲜流水虾bbq🦐