2023-04-28 357 浏览
好耐之前试过喺呢间打边炉(另一间分店)不错,早两日喺网上有人介绍呢间有得食特色点心,好想试吓,于是今日决定食个中午饭,基本上中午唔使等位就入座了,到点嘢食嘅时候,发现点心选择不太多,咁都点下啲虾饺烧卖啦,个样好似好靓以及嗌咗其他点心,点心先后嚟到,个样就真系好靓喇,不过食落去净系感觉填饱咗个肚,冇好味嘅味道,虾饺冇虾味,肠粉剩系得粉皮嘅味(我要点余均益先食到落口),咁多样点心剩系得凤爪有酱汁味因为感觉食得不太愉快,所以对用餐要求都好似相对提高,就算点心食完,啲碟摆咗好耐都冇人收走。点咗8个点心(图示六个,唔记得影烧卖同碟菜),埋单盛惠$300,同老公行出门口嘅时候,同一感受表示,凡是不能只看外表题外话,本来系透过OpenRice book 咗三位(连埋朋友)最后因朋友临时来不到,去到餐厅同门口职员讲返嘅时候,佢话因为我唔够人数,要取消我OpenRice Booking,当我没有出席⋯(事实上我的确出席了)
),咁多样点心剩系得凤爪有酱汁味

(事实上我的确出席了