2015-04-13 397 浏览
返总公司上堂,约了好友食早餐,佢哋介绍呢间,其实呢间餐厅已经好耐,但唔知点解每次都系无拣到,同事好多时午饭过来食焗饭,今日因为佢哋早过我,事先传定餐牌比我拣定,然后我到达就可以即食!地方大,装修有特色,啲柱都做到好似树干,对应森林主题!我哋坐卡位,好阔落,地方干净!家乡鱼腐米粉:只可以讲米粉好粗嚡,好似胶带咁!唔好味,汤无乜味,鱼腐好普通嘅现成货!汤底无乜味,或啲米粉索唔到味!肠蛋餐包:外围煎蛋好老,中间蛋黄边嘅蛋白又唔熟,蛋黄完全唔熟!香肠系普通鸡肉肠,明显煎好放咗好耐!巢晒皮!味道正常!麦包松软,味道正常!热柠茶:好酸涩,唔好味!店员好爽手,但我哋其中一位朋友欠个汤通粉,追咗几个店员都未来!我成份餐到晒佢都未到(只系普通嘅火腿通粉,唔系制作需时啩?)不过我食唔晒个面包,问佢哋攞袋就好爽(比纸袋)
返总公司上堂,约了好友食早餐,佢哋介绍呢间,
家乡鱼腐汤米
跟餐肠蛋
热柠茶
热柠茶:好酸涩,唔好味!

不过我食唔晒个面包,问佢哋攞袋就好爽(比纸袋)

2015-04-10
$26 (早餐)