餐厅: 車仔麵世家
资讯:

第一次写食评竟然系因为依间舖头🙈我都唔知点解会咁有动力想推介依间野到专登开个account黎写食评,平时睇就睇得多,今次真心系因为遇到一间我觉得好食的车仔面。昨日上总公司开会开到四点几先食晏,同个同事拿拿临落去揾野食,我见成条苏杭街都有好多食肆(车仔面都有几间),同事问我想食边间,感觉上依间装修特特别别咁要行上几级,所以拣左依间,纯粹感觉😅😅同事话识拣,原来佢都成日食开依间..初头其实期望唔大,因为讲真依家d车仔面我觉得真系间间差唔多无乜边间我真系觉得特别好食,不过今次真系好惊喜!!!个汤底唔知o岩我合味定点,我真系觉得好好味!!真心值得翻兜!!👍🏻
第一次写食评竟然系因为依间舖头🙈

今次真心系因为遇到一间我觉得好食的车仔面。

同事话识拣,原来佢都成日食开依间..初头其实期望唔大,

真心值得翻兜!!👍🏻
2017-03-14