2020-09-13 734 浏览
今日行到超攰,因为太耐冇着个高踭鞋🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️所以忍唔住去买左对拖鞋🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️本来谂住行落元朗啲街仔揾大排挡食🙆🏻‍♀️但无奈脚真系太痛喇🥺 之后就见到呢一间吉列炸物店都排咗几多人😳 所以就谂住入去试吓等咗大概15分钟就已经有位👍🏻👍🏻 店舖入面好干净👍🏻👍🏻👍🏻赞咁我哋就叫咗一个吉列猪扒同埋吉列炸虾+蚝定食一落完单,职员就攞咗一碗芝麻俾我😳佢就解释我要自己磨左啲芝麻佢 然后再加入猪扒汁 用嚟点猪扒一齐食😍😍😍 另外枱面上面仲有两种汁 柚子汁同埋紫菜汁 都系用嚟点椰菜食嘅(椰菜我系任加嫁!)我去澳洲以前 其实我系唔钟意食吉列既野🌚 但系呢一间佢系超级脆 而且佢一啲都唔会有油淋淋 我最就系锦🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 之后马上就同男朋友讲下次一齐去食🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️😍
咁我哋就叫咗一个吉列猪扒同埋吉列炸虾+蚝定食
吉列猪扒定食