餐厅: 丼丼屋 (MOKO新世紀廣場)
资讯:

2024-06-14 403 浏览
三个女仔去食晚饭见佢新出个吞拿鱼定食好吸引所以入咗去!我哋嗌咗3个定食餐:三种吞拿鱼定食🐟$118有三款迷你丼(1) 赤身配酱油玉子丼本身吞拿鱼好新鲜配蛋黄同酱油好夹!(2) 炙烧拖罗.拖罗蓉丼炙烧呢个系三款入面最好食!(3)特上中拖罗刺身丼呢个正正常常,普通☝🏻虽然细细碗,但一个女仔食就觉得啲饭有啲多名古屋鸟开亲子丼定食🐥$140卖相非常吸引非常多蛋 足够捞晒成碗饭鸡肉就有啲普通个餐可以配鸡翼或者刺身我拣咗鸡翼,好脆好好食!个甜品系黑糖寒天个寒天半身无味,配黑糖酱啱啱好😋牛肉寿喜烧亲子丼定食🐮$158正常寿喜烧牛肉嘅味,无咩特别份刺身有虾、三文鱼、鱼子,都唔错每个餐都好丰富仲有送果茶,不过太甜(平时饮得甜嘅我都要加水)-📝整体都唔错刺身同熟食都有满足到所有人以后同朋友饭聚又多个选择🌟
三个女仔去食晚饭

三种吞拿鱼定食🐟
有三款迷你丼
(1) 赤身配酱油玉子丼
本身吞拿鱼好新鲜
配蛋黄同酱油好夹!
(2) 炙烧拖罗.拖罗蓉丼
炙烧呢个系三款入面最好食!
(3)特上中拖罗刺身
呢个正正常常,普通
☝🏻虽然细细碗,但一个女仔食就觉得啲饭有啲多

名古屋鸟开亲子丼定食

名古屋鸟开亲子丼定食🐥
卖相非常吸引
非常多蛋 足够捞晒成碗饭
鸡肉就有啲普通
个餐可以配鸡翼或者刺身
我拣咗鸡翼,好脆好好食!
甜品系黑糖寒天
个寒天半身无味,配黑糖酱啱啱好😋

牛肉寿喜烧亲子丼

牛肉寿喜烧亲子丼定食🐮
正常寿喜烧牛肉嘅味,无咩特别
刺身有虾、三文鱼、鱼子,都唔错

每个餐都好丰富
仲有送果茶,不过太甜
(平时饮得甜嘅我都要加水)
📝
整体都唔错