2020-04-16
呢间我之前见到有foodie推介 好似好靓咁 已经想去试🤤前几日黎开呢边有机会就终于去咗食 我觉得佢环境真系几舒服 同埋佢煲仔饭个价钱系贵啲 但系其实一个真系可以够两个人食 所以除翻开都算OK😎·特色腊味煲仔饭 $148我觉得呢度个煲仔饭都几值得试😍😍佢啲腊味系真系食得出用料好靓 佢个油脂真系好好🤤我最欣赏佢个腊肉 个调味岩岩好 而且个肉嘅质地都好好 之后个腊鸭 我自己都系第一次食 我就觉得佢好似有啲啲太咸同埋有啲啲un🙊不过我唔系好知腊鸭系咪本身系咁😂😂之后佢个腊肠都超特别 佢系有用茅台黎整 所以食落去真系会有酒香😈我食嘅时候话有酒味 我男朋友仲喺度觉得我乱吹 之后我哋一睇 发现真系有用酒腌🙄🙄·芥菜排骨煲 $98呢一个系个Staff推介我哋嘅 话我哋如果两个人食一个煲仔饭加个菜就啱啱好 所以我地就嗌左😎我觉得佢个芥菜都整得几好食 不过入边啲排骨就肥左少少 好多肥膏🤭🤭个汤我自己几钟意 佢系有啲胡椒猪肚汤嘅感觉 超浓郁 我哋饮晒成煲🤤🤤不过又系饮到最底会有啲咸 果然都系老师傅野😂·#rbyeat#rby港式#rby佐敦·📍佐敦文汇街22-24号地下2-4号舖
特色腊味煲仔饭 $148
芥菜排骨煲 $98