今年老公生日&母亲节饭订咗Mr steak旗下嘅bistro bloom庆祝❤️  餐厅就喺朗豪坊最顶层,  抬头望就系天幕超有气氛!! 同层亦有其他酒吧餐厅, 但只有呢间系  半自助晚餐 !晚餐根据款式而定,大概$200~400 价格已包含自助沙律头盘、饮品、汤、甜品,  超值 !! <自助吧>🥬 各式各样沙律组合(泰式沙律、通粉沙律、薯仔沙律等)🦐 冻盘(虾 、青口、蚬)🍉 水果🍰 甜品(芝士蛋糕、tiramisu 、布丁等) 🍵 精选餐汤🧀 芝士 & 松饼 🧉 果汁精选餐汤系南瓜汤,同我之前去葵芳Mr steak 嘅味道系一模一样,果然同一集团出品 XD开心日子当然食豪啲,叫左有酒、海鲜盘嘅set😋劲丰富! ◇ 白酒一杯◇ 法式芝士焗田螺◇ 海鲜盘(雪花蟹脚、海虾、蓝青口、蚬)◇芝士蟹肉焗龙虾▪︎安格斯牛柳配野菌意大利饭◇ 饮品加钱要冻朱古力轮到饭局尾声💕餐厅安排嘅生日蛋糕看得出好有心机写字同画花边,寿星仔同奶奶收到特别开心!赞👍

同层亦有其他酒吧餐厅, 但只有呢间系  半自助晚餐

<自助吧>
🥬 各式各样沙律组合
(泰式沙律、通粉沙律、薯仔沙律等)
🦐 冻盘(虾 、青口、蚬)
🍉 水果
🍰 甜品(芝士蛋糕、tiramisu 、布丁等)
🍵 精选餐汤
🧀 芝士 & 松饼
🧉 果汁

开心日子当然食豪啲,叫左有酒、海鲜盘嘅set😋
劲丰富!
◇ 白酒一杯
◇ 法式芝士焗田螺
◇ 海鲜盘(雪花蟹脚、海虾、蓝青口、蚬)
◇芝士蟹肉焗龙虾▪︎安格斯牛柳配野菌意大利饭
◇ 饮品加钱要冻朱古力