餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
2023-11-23 120 浏览
经过旺角 唔系好想食粉面 见到呢一间叫食饺子 见到入边食嘅饺子好大只 装修有别于其他饺子店 几靓几大 决定入去试吓餐牌有好多选择 除咗传统味道 比较新派味道都有 我地叫左几款饺子同小食至尊松茸猪肉饺-用松茸做馅料真系好新颖 淡淡的松茸香 同新鲜嘅猪肉系perfect match 皮薄馅靓 非常好食 云耳香味好出 个口感好丰富 白菜猪肉饺-呢款系几特别既配搭 基本上意思都唔使点任何调味酱已经好好味手拍青瓜-青瓜可以解辣 食完佢好清新 而且刚好完全唔觉得好辣黄金皮蛋-有别于一般皮蛋 个皮蛋系金黄色 好新鲜好靓 食落口仲好流心 劲好口感自家制山楂雪梨水-呢个雪梨水好明显系自家制 因为完全系天然嘅雪梨甜味 完全唔觉得好甜 非常好饮